Muzikaal talent veroverde LenteFair

Al genietend van een kopje koffie met gebakje of een heerlijk ijsje, hoor je een fijn muziekje op de achtergrond. Maar ook tussen de kramen doken ze opeens op. Het zijn de huisartiesten van de LenteFair die ook dit jaar weer de lekkerste nummers voor je spelen. Wie die huisartiesten waren en wat ze voor je in petto hadden lees je hier!

Timo de Jong

Timo de Jong maakt country- en rock ‘n rollmuziek à la de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Hij heeft in vier jaar tijd al vierhonderd keer opgetreden, waaronder twee keer op Eurosonic Noorderslag en een tour door Engeland. Niet vies van publieksinteractie, tovert Timo elk optreden om tot een huiskamerconcert. Nog even nagenieten? Check hier Timo’s Facebookpagina of beluister z’n nummers via Spotify.

(Fotocredits: Wilbert Bijzitter)

Rick Puls

Geboren en getogen Groninger Rick Puls is een creatief muzikaal talent. Met zijn gitaar houdt hij ervan om je te verwarmen met rustige nummers over alledaagse thema’s als liefde, verdriet en trots. Naast covers van bekende artiesten schrijft deze singer-songwriter het liefst zijn eigen muziek. Check hier zijn YouTube-kanaal. Wist je dat Rick onlangs zijn eerste EP uitgebracht heeft? Geniet van zijn nieuwste songs op de LenteFair.

Jody Berghuis & Dominggus Pfaff

Dominggus Pfaff is bepaald geen onbekende uit de Groninger muzikanten scene. Op 20-jarige leeftijd deelde Dominggus al het podium met artiesten als Iris Kroes, Ayden, TP4Y en B-Brave, en heeft hij gespeeld op plekken als Radio 538, 3FM en Koffietijd. Een getalenteerde gitarist waar de passie voor muziek vanaf straalt! Jody Berghuis heeft een eigen jazzy sound die graag verschillende nummers ‘eigen’ maakt. Jody krijgt de voetjes van de vloer met haar stralende persoonlijkheid maar weet ook mensen te raken met mooie ballads. Kortom, Jody en Dominggus voelen zich beiden helemaal thuis op het podium, een krachtig duo voor een fijn sfeertje!

 

 

Over de auteur Bekijk alle berichten

Jildou